Kontakt os på: +45 3360 7576

Undersøgelse lukker med et godt resultat

Spørgeskemaet for dette års undersøgelse af danskernes brug af business case og gevinstrealisering lukkes nu med et meget tilfredsstillende resultat.

”Vi har fået rigtig mange svar på årets spørgeskema, så det er vi glade for. Sammen med undersøgelserne fra 2013 og 2012 har vi mere end 500 besvarelser og interviews, som betyder, at vi i 1stroke har en rigtig god fornemmelse af danskernes brug af business cases og gevinstrealisering”, siger Martin J. Ernst, partner i 1stroke og ekstern lektor på IT-Universitetet.

I løbet af efteråret gennemfører 1stroke interviews blandt udvalgte respondenter. Den samlede analyse bliver frigivet til november.

Hvis I har spørgsmål til undersøgelsen, er I velkomne til at kontakte partner Martin J. Ernst på 2991 1122 eller mje@1stroke.dk.

Læs også 2012 business case undersøgelsen og 2013 business case undersøgelsen på 1stroke.dk.

Hvis I vil vide mere om business cases og gevinstrealisering, så kan I tilmelde jer businesscase.dk’s nyhedsbrev.

 

9M1A5250

Efterlad et svar

Nyt partnerskab mellem EPICO-IT A/S og 1stroke ApS – EPICO Management Consultants

EPICO-IT A/S og 1stroke ApS har sammen dannet EPICO Management Consultants. EPICO-IT A/S har mere end 10 års erfaring med freelance konsulenter indenfor IT. Hertil har 1stroke de sidste 10 år haft fokus på forretningskritiske initiativer samt business cases (BC) og gevinstrealisering.

 

 

 

 

 

LÆS MERE