Kontakt os på: +45 3360 7576

1stroke indgår samarbejde med JUC om at udbyde kursus i business cases og gevinstrealisering

1stroke har indledt et samarbejde med JUC om udbyde et 3-dages kursus i Business Cases og gevinstrealisering. Kurset er målrettet advokater og andre juridiske medarbejdere, der ønsker at opnå en større forretningsforståelse, der kan understøtte den juriske rådgivning og opgaveløsning.

Mange jurister og advokater udfører arbejde for virksomheder og organisationer, hvor de juridiske aspekter udgør et delelement i et større projekt eller program, som har til formål at realisere en række forretningsmæssige gevinster – f.eks. i forbindelse med udbud, virksomheds-overdragelser eller investeringer. På kurset opnår du en større forståelse for de elementer, der rækker ud over de juridiske aspekter og får værktøjer til at forøge værdien af den juridiske rådgivning og opgaveløsning.

Det første kursus finder sted 31. august, 7. september og 14 september 2015, og der er åbent for tilmeldinger nu.

Læs mere om kurset og tilmeld dig på JUC’s hjemmeside.

Læs mere om JUC-kurset på 1strokes hjemmeside.

Har I nogen spørgsmål er I velkomne til at kontakte chefkonsulent Bo Ringgaard på 40727202 eller bri@1stroke.dk

Læs mere om 1strokes øvrige kurser.

JUC-Logo

 

Efterlad et svar