Kontakt os på: +45 3360 7576

1stroke giver dig i samarbejde med IDA styr på din business case og gevinstrealisering

1stroke tilbyder nyt business case kursus i samarbejde med IDA:

I efteråret afholder vi  i samarbejde med IDA et kursus i business case og gevinstrealisering . Vort populære business case kursus tilbydes som et 2 dagskurser, der afholdes den 19. og den 20. september  2016.

Kunne du også tænke dig at dykke ned i business casens mysterier? På kurset får du en både en teoretisk forståelse og en praktisk erfaring med at udarbejde en business case. Læs mere her.

Hvis du har spørgsmål til kurset, er du velkommen til at kontakte Ass. Partner Jimmy Kevin Pedersen på 5239 3885, Partner Martin J. Ernst på 2991 1122 eller skrive til os på info@1stroke.dk.

Se også vores andre kurser under åbne kurser og få mere inspiration til den solide business case på vores faglige site businesscase.dk.

 

ida-logo-farver_0

Efterlad et svar

Nyt partnerskab mellem EPICO-IT A/S og 1stroke ApS – EPICO Management Consultants

EPICO-IT A/S og 1stroke ApS har sammen dannet EPICO Management Consultants. EPICO-IT A/S har mere end 10 års erfaring med freelance konsulenter indenfor IT. Hertil har 1stroke de sidste 10 år haft fokus på forretningskritiske initiativer samt business cases (BC) og gevinstrealisering.

 

 

 

 

 

LÆS MERE