• +45 33 60 75 76
  • info@1stroke.dk

Danskernes brug af business case og gevinstrealisering

1stroke kunne for 8. år i træk præsentere resultaterne fra danskernes brug af business case og gevinstrealisering i det offentlig og private.

Desværre viser resultaterne også i 2019, at der ikke sker noget derude. Vi er ikke blevet et hak bedre siden siden sidste år! Så kort kan det siges!

Business casen halter også stadig i forhold til organisationens strategi – der er for sjældent en sammenhæng, og det påvirker gevinstrealiseringen negativt. Og derfor valgte vi i år at løfte det til et højere niveau – og resultaterne blev præsenteret på konferencen “Danmarks Bedste Business Case“.

Konference om Danmarks Bedste Business Case d. 13. november 2019

Hvorfor fortsætte, hvis alt er status quo?

Gentagelsens kraft og hukommelsens begrænsning i et sammenkog, gør det rigtig fint at læse rapporten. For hvad vi bliver mindet om, husker vi bedre til næste gang vi står i en business case situation. Desuden har vi fået perspektiv fra over 900 kommentarer på Martin J. Ernsts blogs på Version2.dk. Og kan vi rykke dig og alle andre bare et skridt i en positiv retning, vil det smitte af på samarbejdspartnere og hele ejerskabet af business casen.

Du finder den fulde rapport lige her: Business Case Undersøgelse 2019

Har du brug for rådgivning, et kursus i business case og gevinstrealisering eller et foredrag – er du velkommen til at kontakte Martin J. Ernst uforpligtende på 33 60 75 76.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

da_DKDansk