Kontakt os på: +45 3360 7576

Bliv hjemme-møde

bliv hjemme møde

Corona-krisen har lært mange at tænke alternativt. Og det seneste skud på stammen af nye tiltag var årets første ´bliv hjemme-møde´.

Istedet for den traditionelle ´gå hjem-møde´, hvor vi mødes et eller andet sted ude i byen, mødtes vi online for at blive klogere på brugen af frie offentlige data.

Initiativtageren Martin J. Ernst havde inviteret Anne Højer Simonsen, vicedirektør i DMI, som gav et indblik i DMIs brug af data, men også hvor mange frie data DMI lægger ud til brug for alle andre.

Overskriften for Annes indlæg var “Gevinster hos borger og virksomheder ved frie offentlige data og services”.

Efter Anne gik Brian Arreborg Hansen, kontorchef i Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering, på og gav en række eksempler på, hvordan det er muligt at måle effekten af gratis data.

Afsluttende var Martin J. Ernst, CEO og founder af 1stroke inde og fortælle om en metode til at måle effekten af de services, så det offentlige kan måles og følges op.

Vi har som sagt lovet at gennemføre mødet i en fysisk version, når tiden tillader det. Vil du have en invitation, kan du skrive dig op her på listen, hvis du ikke allerede er på den.

Vel mødt – og god påske.

Efterlad et svar

Nyt partnerskab mellem EPICO-IT A/S og 1stroke ApS – EPICO Management Consultants

EPICO-IT A/S og 1stroke ApS har sammen dannet EPICO Management Consultants. EPICO-IT A/S har mere end 10 års erfaring med freelance konsulenter indenfor IT. Hertil har 1stroke de sidste 10 år haft fokus på forretningskritiske initiativer samt business cases (BC) og gevinstrealisering.

 

 

 

 

 

LÆS MERE