• +45 33 60 75 76
  • info@1stroke.dk

Business case og gevinstrealisering hos Momentum Academy

1stroke tilbyder i samarbejde med Momentum Academy et 3-dages kursus i Business cases og gevinstrealisering. Formålet er at give deltagerne indsigt i, hvordan organisationer kan anvende business casen som et aktivt styringsværktøj til at understøtte gevinstrealiseringen.

Gennem en blanding af forelæsninger og workshops lærer deltagerne at identificere og forstå de processer, som er nødvendig for at afdække og realisere projekters værdi – fra den overordnede forretningsstrategi til projekternes enkelte aktiviteter. Kurset giver en grundig indføring i de metoder og teorier, der skal i spil for at udvikle en solid business case og gevinstrealiseringsplan.

Kurset afsluttes med en eksaminering i business cases og gevinstrealisering, og deltagerne modtager et diplom.

Kurset tager udgangspunkt i bogen “Mastering the Business Case”, som 1strokes Martin J. Ernst er forfatter til. Du kan læse mere om bogen på masteringthebusinesscase.com.

Normalprisen for kurset er 14.900 kr. (ekskl. moms), men du kan spare 1000 kr. og få kurset til 13.900 kr. (ekskl. moms) ved at skrive “1stroke-momentum2015” i kommentarfeltet under tilmeldingen på Momentum Academys hjemmeside.

Næste kursus afholdes den 11. til 13. april 2016.

Hvis du har spørgsmål til kurset, er du velkommen til at kontakte Ass. Partner Jimmy Kevin Pedersen på 5239 3885, Partner Martin J. Ernst på 2991 1122 eller skrive til os på info@1stroke.dk.

Se også vores andre kurser under åbne kurser og få mere inspiration til den solide business case på vores faglige site businesscase.dk.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_GBEnglish (UK)