• +45 33 60 75 76
  • info@1stroke.dk
Præsentationer – Danmarks Bedste Business Case

Præsentationer – Danmarks Bedste Business Case

Du finder her præsentationerne fra årets konference om business case og gevinstrealisering. Og mangler du yderligere inspiration til arbejdet med business casen, finder du hjælp og værktøjer på www.businesscase.dk.

Yderligere information

Husk, du er altid velkommen til at kontakte 1stroke på info@1stroke.dk eller ring direkte til CEO og partner Martin J. Ernst på 29911122.

Åbne kurser

1stroke tilbyder en række åbne kurser inden for business case og gevinstrealisering samt program- og projektledelse. Kursene udbydes i samarbejde med anerkendte kursusvirksomheder og 1stroke tilbyder også kurser specielt tilpasset jeres organisation. Vi sætter gerne et kursus sammen til jer.

Kontakt Martin J. Ernst på 2991 1122 eller email mje@1stroke.dk for at få et uforpligtende tilbud.

Læs mere om vores kurser

Undersøgelse: Brugen af business cases i det private og offentlige

1stroke gennemfører hvert år en omfattende undersøgelse af danske organisationers brug af business casen som beslutningsgrundlag og som værktøj til styring og realisering af gevinster. Undersøgelsen fokuserer på hvor effektiv business casen opfattes af være og ikke mindst hvor stor en del af de forventede gevinster, der bliver realiseret og dokumenteret. .

Læs mere brugen af business casen i danske organisationer

en_GBEnglish (UK)