Kontakt os på: +45 3360 7576

Glædelig Jul samt et godt og gevinstrealiserende Nytår

 

Allerførst vil vi i 1stroke ønske dig en glædelig jul og et godt og gevinstrealiserede nytår!

 

2017 i 1stroke

For 1stroke har det været et begivenhedsrigt år. Vi har gennemført vores business case undersøgelse nummer 6 og har nu over 1.000 modtagere af vores nyhedsbrev, som udkommer 1-2 gange om måneden. Vi nåede også at udgive bog nummer to – Business casen 361° – der er en dansk version af den engelske bog, som udkom et par år tidligere. Og vi kan nu levere ydelser via SKI 02.17.

 

Kom til housewarming!

Vi er flyttet til nye lokaler på Tingskiftevej 5, 2900 Hellerup. Det fejrer vi den 19. januar 2018 kl. 15:00 ( – til vi ikke kan mere). Der sker intet fagligt, men jeg har et par saxofoner med og giver et par numre. Housewarmingen sker i samarbejde med Salquist&Boisen, som står for al vores kommunikation, og ligeledes er flyttet ind på Tingskiftevej 5.

 

Vi serverer lidt snacks og drikke.

 

Vi håber at se jer i det nye år …

 

Alle os i 1stroke

Efterlad et svar

Nyt partnerskab mellem EPICO-IT A/S og 1stroke ApS – EPICO Management Consultants

EPICO-IT A/S og 1stroke ApS har sammen dannet EPICO Management Consultants. EPICO-IT A/S har mere end 10 års erfaring med freelance konsulenter indenfor IT. Hertil har 1stroke de sidste 10 år haft fokus på forretningskritiske initiativer samt business cases (BC) og gevinstrealisering.

 

 

 

 

 

LÆS MERE