Kontakt os på: +45 3360 7576

1stroke event den 7. november om gevinstrealisering var en succes

Engageret publikum, velforberedte talere og flotte rammer gjorde 1strokes event tirsdag d. 7. november til en succes. Mere end 50 mennesker var tilstede og bidrog med spørgsmål og diskussion om vanskelighederne i praksis med at få gevinsterne i hus.

Temaet for 1stroke eventet var offentliggørelse af resultaterne af årets business case undersøgelse og lancering af 1strokes nye bog; “Business Casen 361° – hele vejen rundt om gevinstrealisering”. 4 talere bidrog til det faglige input og der var efterfølgende et glas vin og lidt tapas.

Martin J. Ernst, CEO og Business case specialist bød velkommen og introducerede Jimmy Kevin Pedersen, som fortalte om business case undersøgelses resultater, og hvad vi kan udlede af det. Og det halter stadig med at få gevinsterne i hus, men det er ikke det hele. Der mangler også ejerskab i styregrupperne, så der kommer et forretningsmæssigt follow-up på gevinsterne.

Modtag hele rapporten med resultaterne af årets undersøgelse

Anders Engdal, Founder og Board Member, IBA bidrog med forsikringsbranchens disruptive udfordringer.

Efter en kort pause kom Mette Dam Jensen, Innovationschef i Krüger, på scenen og bidrog med at fagligt og underholdende indlæg om slam….eller rettere, om hvilke udfordringer rensningsanlæg har, hvis en stor erhvervspartner pludselig melder en ekstra million kubikmeter spildevande ind.

Endelig afsluttede Martin J. Ernst med et oplæg om, hvad de bedste i klassen gør. Om vi skal anskue business case processerne som et menneske ud fra et lægefagligt syn? For indeni er vi ret ens – blodtryk, blodsukkerniveau, andel røde blodlegemer m.v. Når der kommer en ubalance i f.x blodsukkeret, vil en læge vurdere på, hvordan det påvirker de andre parametre. Samme tankegang kan man med fordel bruge, når business casen skal modnes gennem projektforløbet.

Martins oplæg var også en opfordring til at læse 1strokes nye bog; “Business Casen 361° – hele vejen rundt om gevinstrealisering”. En bog der med teori og cases belyser, hvordan man skal gribe hele processen an med en Business Case Canvas model. 

 

 

 

 

Efterlad et svar

Nyt partnerskab mellem EPICO-IT A/S og 1stroke ApS – EPICO Management Consultants

EPICO-IT A/S og 1stroke ApS har sammen dannet EPICO Management Consultants. EPICO-IT A/S har mere end 10 års erfaring med freelance konsulenter indenfor IT. Hertil har 1stroke de sidste 10 år haft fokus på forretningskritiske initiativer samt business cases (BC) og gevinstrealisering.

 

 

 

 

 

LÆS MERE